Heb jij ook een goed idee?

Streetsoccer Zandvoort-Noord

Tijdens het EK voetbal kunnen straatvoetbalwedstrijdjes natuurlijk niet ontbreken. Dit dachten de jongens Othmane en Ali van Talenthouse ook. En bovendien was de zomervakantie begonnen dus genoeg tijd om leuke dingen te doen. Ook om plezier en samenhorigheid met de jongeren uit Zandvoort te houden. Vandaar dat zij de Streetsoccer battles hebben gehouden op het voetbal/basketbal pleintje in Zandvoort-Noord (Flemingstraat)

Het waren wedstrijdjes 4 tegen 4 met kleine doeltjes. Zandvoortse jongeren tussen 16 en 26 jaar waren meer dan welkom om op deze woensdag middag te komen. Naast straatvoetbal waren er ook basketballen aanwezig en spikebal. De groep bestond uit 30 jongeren.

Momenteel zijn Othmane en Ali bezig om Talenthouse officieel op te richten in de vorm van een stichting. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Volg ze anders op Instagram: Talenthouse Zandvoort


Resultaat: 30 sportievelingen die meededen met streetsoccer
Fase: Afgerond