Heb jij ook een goed idee?

SUMMER21 – Splash Battle

Het podium om een onvergetelijke activiteit te organiseren was dit keer voor Triple Threat talent Faouzi. Hij organiseerde: ‘Splash Battle’. Op vrijdag 23 juli werd de Molenplas in Schalkwijk omgetoverd tot een waar oorlogsgebied. Tientallen kinderen en jongeren gingen met elkaar de strijd aan om de vlag als eerste weten te veroveren en naar hun eigen kamp te brengen. En dat zonder nat te worden! Met de volledig automatische waterpistolen was dit een geweldige uitdaging. Deze sprayde namelijk met gemak wel 10 meter ver. Ook was er een waterslide voor de dare devils.

Faouzi
De battle ging los!

Zo’n 80 kinderen/jongeren deden mee aan het waterballet. In deze georganiseerde chaos was Faouzi midden in het gevecht te vinden. Of hij aan het water wist te ontsnappen? Nee dat niet, als organisator van deze Splash Battle was hij eerder een écht doelwit en vlogen de waterballonnen hem om de oren. Zowel door de deelnemers, als door zijn collega’s. Een onvergetelijke zomer voor de buurt, daar heeft Faouzi zonder twijfel met zijn Splash Battle een groot aandeel in gehad. Mission accomplished! Met mooi weer zegt hij weer terug te keren voor een revanche. Dus leg je ouwe kloffie maar vast klaar!

SUMMER21

Het idee achter Summer ’21 is ontstaan tijdens de corona crisis. Kinderen en jongeren hebben het in deze periode moeilijk gehad. Sociale contacten moesten noodgedwongen op een laag pitje; Elkaar ontmoeten, samen sporten en culturele activiteiten ondernemen; het mocht lange tijd niet. De impact daarvan is ontzettend groot voor onze jeugd. Deze zomer gaan we het anders doen, want deze zomer staat in het teken van nieuwe herinneringen maken! Onder leiding van Triple Threat organiseren zij – samen met hun partners – heel veel activiteiten in Haarlem gedurende de hele zomer van 2021. Check de website en download de app om deel te nemen aan de activiteiten via: www.summer21.nl.

Een écht gevecht!

Resultaat: Een Splash Battle aan de Molenplas
Fase: Afgerond