Crisis TalkHeb jij ook een goed idee?

Crisis Talk

Veel jongeren hebben last van een quarter-life crisis, ze hebben veel stress door hoge druk van bijvoorbeeld school of werk. Hierdoor komt het vaak voor dat ze een burnout ondervinden. Om dit te voorkomen hebben we de serie “Crisis Talk” bedacht.

Crisis Talk

De bedoeling van het project “Crisis Talk” is dat wij een serie maken waarin het gaat over de gelijkenissen en verschillen tussen een quarter-life en een midlife crisis. Twee personen gaan in gesprek met elkaar. Het ene persoon heeft een midlife crisis  en het andere persoon heeft een quarter life-crisis doorstaan. Er worden vragen gesteld over elkaar en over hun belevingen van de crisis waarin ze hebben gezeten.   

Producing

In totaal willen wij twee video’s maken met verschillende onderwerpen over de crisissen. Deze video zal gepubliceerd worden op Youtube. Maar we vinden het belangrijker dat deze video’s ook op scholen worden vertoont. Hiervoor gaan we al de scholen in Haarlem contacteren.

Het Doel

Het doel hiervan is om jongeren die een quarter-life crisis ondervinden te laten weten dat ze niet de enige zijn die dit ervaren. Ook leren de gasten zelf van elkaar. Zo kunnen zowel de kijker als de spreker tips geven en een gemoedelijk gebaar geven omdat de sprekers hetzelfde hebben meegemaakt. Met dit doel hopen wij mensen die een quarter – of midlifecrisis meemaken, te helpen.

De eerste aflevering komt op 27 september online op onze Insta en Youtube!

Thema: Quarterlife Crisis
Resultaat: Een serie over de quarterlife crisis bij jongeren
Fase: Realisatie