Heb jij ook een goed idee?

Mindset Mentor

Jongeren die heel graag WILLEN maar niet weten waar zij moeten beginnen hebben geen concrete thuishaven met like-minded-individuals.

Met het Mindset Mentor traject wil ik een thuishaven creëren met like-minded-individuals die gecoached worden door iemand die in hun schoenen heeft gestaan.

Op vroege leeftijd wist ik al van mezelf dat mijn perspectief op de wereld heel anders is dan die van mijn vrienden om mij heen. Het is een enorm eenzaam- en leeg gevoel, omdat ik het simpelweg niet kon plaatsen. Waar lag het nou aan?

Was ik nou echt zo lui? Had ik überhaupt wel motivatie om naar school te gaan? Als ik dan moet werken later, loop ik dan niet tegen dezelfde problemen aan? Allemaal vragen waar ik op dat moment geen antwoord op kon geven.

De doelgroep

Ik merk in mijn omgeving dat er een doelgroep buiten de boot valt, namelijk: de jongeren die van nature leiders zijn, andere jongeren kunnen inspireren en motiveren, zichzelf nergens gehoord voelen en dus zelf in een negatieve spiraal belanden. “Het heeft toch geen zin want ik word niet begrepen”. Deze doelgroep moet de juiste begeleiding krijgen maar vooral de juiste MINDSET. Door de huidige mindset te her-programmeren kunnen deze jongeren zich op de juiste manier door ontwikkelen waardoor zij andere in de omgevingen kunnen motiveren en inspireren.

USP

Mindset mentor biedt vooral zelfontwikkeling trajecten op zakelijk- en emotioneel gebied. De meeste van deze jongeren zijn geboren ondernemers met de verkeerde begeleiding.

Het traject

Mindset Mentor begeleiding werd in de avonduren aangeboden aan deze specifieke doelgroep. Het complete Mindset Mentor traject is na een kwartaal voldaan. Daarna is er on-going begeleiding in de vorm van coaching. Tien jongeren hebben meegedaan met het Mindset Mentor traject. Zie je aftermovie voor de reacties van de deelnemers.

De lessen beginnen in oktober. Hou onze Insta in de gaten voor updates. Zie hier ook onze toffe nieuwe promovideo.

De campagne #WeesBrutaal: ‘Een volledig traject met een groep jongeren doorlopen!’


Resultaat: Zelfontwikkeling trajecten op zakelijk- en emotioneel gebied voor een groep jongeren.
Fase: Afgerond