Heb jij ook een goed idee?

Kickboks clinics Schalkwijk

Als iemand een passie heeft voor kickboksen, dan is het Mo wel! Vanaf kinds af aan vind hij rust door het boxen en broederschap met de mensen in de gym. En dat gun je toch iedereen?

Om de sport toegankelijk te maken voor iedereen in Haarlem oost, organiseert Mo samen met Hattrick, STAD en Sports Beyond Limits Gym Schalkwijk wekelijks lessen voor kinderen en jongeren uit de buurt. Het is namelijk zo belangrijk dat ook zij hun frustratie kwijt kunnen en discipline vinden in de contactsport.

Tijdens de clinics leer je onder andere de basistechniek van kickboksen en laat Mo je écht even goed zweten zonder zorgen. Lessen zijn iedere woensdag te volgen om 17:00 uur voor 12 tot en met 15 jaar. Voor 16 plussers starten de
clinics om 18:00 uur.

Meedoen? Geef je dan even op per dm via onze Instagram.

Je hoeft alleen je trainingskleding en een flesje water mee te nemen. Handschoenen en beschermers zijn aanwezig.


Resultaat: Kickboks clinics voor jongeren in Schalkwijk
Fase: Realisatie