Heb jij ook een goed idee?

The Bulls, outdoor gym

Memet (21) wil graag een outdoor gym in Schalkwijk plaatsen. Deze container wil hij plaatsen vlak bij het nieuwe voetbal Cruyff Court en het basketbal Krajicek Court. Deze playground zal februari / maart gebouwd worden.

De reden waarom hij deze container wil plaatsen is om jongeren meer in beweging te brengen. Zeker in deze huidige tijd is fysieke beweging belangrijker dan ooit. Door de huidige pandemie zaten heel veel jongeren thuis en konden weinig toto niets. Met deze outdoor gym kunnen jongeren aan zichzelf werken, zichzelf ontwikkelen en zich voorbereiden op de maatschappij. Omdat Memet sociaal werk studeert kan hij jongeren uiteindelijk meer bieden dan alleen krachttraining. Hij kan een luister oor zijn en kijken waar openingen zijn voor elk individu binnen de huidige maatschappij.

Wekelijks zullen er trainingen plaatsvinden voor iedereen die zich inschrijft. Dit zal een mix zijn conditie- / krachttraining. Deze trainingen bieden een alternatief aan voor het huidige aanbod binnen het jongerenwerk / buurtaanpak.

Houd de pagina in de gaten, want er komen binnenkort updates aan. In de maand november en december zal Memet bootcamp lessen alvast verzorgen. Wil je daar aan mee doen, laat het ons dan z.s.m. weten.