Heb jij ook een goed idee?

4Motion Freerunning Crowdfunding

“Freerunning is goed voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Je leert vallen en opstaan, angsten overwinnen en krijg je veel meer kennis/controle over je eigen lichaam. Je overwint dus angsten op mentaal en lichamelijk vlak.” Op 7 november was de 4Motion Freerunning Crowdfunding!

7 november organiseerde een groep jonge freerunners uit Haarlem een freerun crowdfunding ter opzet van het eerste outdoor freerunpark in Haarlem! Wij wilden aan de bezoekers laten zien hoe mooi onze prachtige sport en liefdevolle community is. Je kon even praten met de freerunners, kijken naar de freerun shows en zelf de professionele freerunners obstakels proberen.   

Om iedereen een goed beeld te kunnen geven hoe groot de community is en wat een mooie toevoeging onze sport aan het straatbeeld in Haarlem zal zijn, hebben wij zondag 7 november een Freerunning event laten plaatsvinden in het Nelson Mandelapark. De locatie waar wij ons toekomstige freerunpark willen realiseren.

‘Als wij zelf buiten onze sport willen beoefenen doen wij dit op muurtjes en van verhogingen die wij kunnen vinden in onze nabije omgeving. Dit zijn plekken die niet speciaal zijn ingericht voor freerunners. Dit zorgt voor onveilige situaties en zelfs voor overlast. De plekken om gratis in de buitenlucht te kunnen freerunnen zijn schaars, terwijl de behoefte en de community groot is. Een stad met allure als Haarlem die ook een dergelijke community kent, verdient een inspirerende plek om deze groeiende groep freerunners een uitdaging te bieden’.

Het event was een succes! Er waren over de hele dag ongeveer 80 freerunners gekomen om de crowdfunding te supporten en natuurlijk samen met de community te freerunnen.

Om na het evenement toch al zo snel mogelijk een freerunning gelegenheid te realiseren, hebben wij op het event en naderhand via een online crowdfunding geld ingezameld om een container op deze locatie te laten plaatsen. Hier hopen wij een opmaat gemaakte freerunning set-up in op te laten slaan. Deze kan dan gemakkelijk door trainers in Haarlem geopend en opgebouwd worden. Zo zorgen wij ervoor dat we vaak, onder toezicht/begeleiding, veilig en verplaatsbaar een prachtige freerunning gelegenheid in Haarlem kunnen realiseren.

Be Free and Run
Doneer nu via de link hier onder en steun ons project! tikkie.me/pay/5552gjn6bcqbqun18191

Hou onze Insta en die van 4Motion in de gaten voor updates. Zie hier ook onze toffe nieuwe promovideo.

De campagne #WeesBrutaal: ‘Een event organiseren waar freerunners uit het hele land heenkomen’


Resultaat: Crowdfunding event voor een freerun park
Fase: Afgerond