Heb jij ook een goed idee?

Cozy Kerst

Kerst, een tijd van gemoedelijkheid, samenhorigheid en misschien wel boven alles: cozyness. Dat niet iedereen dezelfde warmte ervaart gaat Noah en Yisak aan het hart. Zij vinden Kerst een tijd is van geven. En dat is precies wat ze gingen doen!

Met Cozy Kerst brachten zij saamhorigheid naar de jongeren in en rondom Parkwijk. Zij organiseren een FIFA toernooi op groot beamer scherm. Zo kregen alle deelnemers zo veel mogelijk het gevoel dat ze in een écht stadion aan het strijden zijn. Jongeren testte hun skills, terwijl ze ook kunnen genieten van een heerlijk avondmaal. Een verrukkelijk broodje shoarma, want wie wil dat nou niet?

Cozy Kerst vond plaats op 23 december en max. 30 jongeren tussen 13 en 18 jaar oud gingen met elkaar de strijd aan op het kantoor van STAD oost. En de winnaar? Dat was Noah!

De warmte kwam van de digitale open haard. Een Cozy Kerst, voor iedereen!

Meer info of sfeerbeelden? Check de Instagram van STAD Haarlem oost.


Resultaat: FIFA toernooi met jongeren uit Haarlem oost
Fase: Afgerond