Heb jij ook een goed idee?

Toer de Padel

Al eens gepadeld? Deze ‘nieuwe’ sport is bestaat al sinds de jaren zestig in Mexico en is sinds een paar jaar nu ook enorm populair in Nederland. Een combinatie tussen tennis en squash maakt Padel een bijzonder snel spel en verassend makkelijk te leren! Twee tegen twee ga je de strijd aan om koning(in) van het veld te worden. En wie slim is, maakt gebruik van de glazen wanden. Want deze zijn evengoed onderdeel van de arena.

In Haarlem oost staan sinds kort gloednieuwe Padel banen. Reden voor Luna om deze eens goed in te wijden met Toer de Padel. Een gezellig toernooi voor jongeren uit de omgeving. Bewegen moet namelijk vooral leuk zijn in Luna’s ogen. Wie sporten leuk vindt, zal dit ook sneller vaker gaan doen. Toer de Padel; Haarlem oost in beweging!

When, who, how?

Het toernooi vond plaats op 15 januari en bood ruimte voor 20 spelers (16+) die met elkaar de strijd aan gaan. De spikslinternieuwe padel banen van WePadel zijn te vinden midden in het Burgermeester Reinaldapark.

Dat er écht geen warme Mexicaanse zon nodig is om te genieten van een fanatiek potje Padel was Toer de Padel het perfecte bewijs. Toch was de warme chocolademelk (met slagroom) zeer welkom als opwarmertje. Is het al tijd voor een tweede ronde?


Resultaat: Padel toernooi voor jongeren
Fase: Afgerond