Heb jij ook een goed idee?

Christmas Mingle

Een groep studenten van Inholland Haarlem kwamen met het idee om een ‘Christmas Mingle’ party te organiseren binnen de maatregelen die van toepassing waren. De insteek was om Nederlandse en buitenlandse studenten aan Inholland met elkaar te laten ‘Mingelen’. In donkere tijden toch nieuwe mensen leren kennen en de kerst spirit hoog te houden.

Christmas Mingle vond plaats bij restaurant Morris. Tijdens de middag was er voor zo’n 40 studenten de mogelijkheid om spelletjes te spelen, elkaar te leren kennen, was er een live DJ met kerstmuziek en waren er cocktails en hapjes.

Ondanks dat het overdag was, was het een groot succes en kwamen er erg veel studenten op af om toch iets van kerst te kunnen vieren met elkaar.

Meer informatie is te vinden op de Instagram pagina van Christmas Mingle.


Resultaat: Een 'mingle' middag om nieuwe jongeren te leren kennen.
Fase: Afgerond