Heb jij ook een goed idee?

Tegenwind

Ga naar school, maak je opleiding af, werk fulltime voor een pensioen en geniet ondertussen waar je kan. Bijna in de hele westerse wereld is dit de norm. Je werkt hard voor een zo zeker mogelijke toekomst. De realiteit? Die doet hier niet zo aan mee. Het leven zit vol bochten, curve balls en werkelijk alle soorten mogelijke uitdagingen. Of je het nou wilt of niet.

Als ervaringsdeskundige weet Emer als geen ander dat niet iedereen gelijke kansen heeft bij het opgroeien. Met haar onafhankelijke documentaire Tegenwind maakte ze een intiem portret wat voor groot gat het voor haar is geweest om een vaderfiguur in het gezin te missen.

De docu Tegenwind is anders dan anders, met veel ruimte voor eigen interpretatie. Door niet exact te vertellen wat er daadwerkelijk is gebeurd in het gezin, geeft het de kijker ruimte om gelijkenissen te vinden in eigen ervaringen met het onderwerp.

Tegenwind is een documentaire die je niet snel los zal laten. In a way is het een visuele vertoning van hoe een opgroeiende generatie naar de wereld kijkt. Best bijzonder dus..

Meer werk zien van Emer? Check dan hier haar website met volledige portfolio!


Resultaat: Documentaire over Tegendraads leven
Fase: Voorbereidingen