Heb jij ook een goed idee?

MEGA

Op zaterdag 26 maart was het eindelijk zover! De nieuwste club avond in Haarlem in Club June; MEGA!

MEGA staat voor alles wat mega, extravagant, uniek en groots is. Dat houdt in dat het echt een ervaring is als je naar MEGA gaat. Mooie aankleding, danseressen, mega helium ballonnen, rode loper en vooral de nodig dosis confetti gedurende de avond. Als je naar MEGA bent geweest moet je ook een mega ervaring gehad hebben en eigenlijk alweer zin hebben in de volgende editie. 

Muzikaal gezien kunnen de bezoekers rollende techhouse verwachten van lokale Haarlemse dj’s tot gevestigde namen. MEGA moet los van het concept ook een springplank zijn voor jong Haarlems talent om zo hun eerste stappen te kunnen zetten in het Haarlemse nachtleven. 

Na meerdere malen verzetten vanwege de corona pandemie kon op zaterdag 26 maar MEGA eindelijk plaatsvinden. Het was direct een groots succes aangezien de avond volledig uitverkocht in de voorverkoop. Er zijn totaal 450 bezoekers geweest en de nieuwe datum staat alweer in de optie.

Wil je hierbij zijn of op de hoogte blijven van updates? Volg dan snel de MEGA instagram.