Heb jij ook een goed idee?

Festinside

Bijna de hele winter binnen zitten door corona en dan sneeuw in April!!! Tijd voor wat zomerse warmte dus. Festinside bracht in één avond de antidote tegen winterse depressies en oneindig binnen zitten, namelijk een dikke vette party!

Jongerencentrum Flinty’s was het strijdtoneel van dit te gekke binnenfestival. De ruimte was prachtig versierd met slingers en allerlei zomerse attributen. Bij Festinside werd het zonnetje dus letterlijk en figuurlijk naar binnen gehaald terwijl de sneeuwvlokken vrolijk danste op hun eigen winterse muziek. Na het feestje bij Flinty’s hadden bezoekers de kans om nog even uit te razen in club June. Waar de tijd tijdelijk terug ging voor een rewind. Lekker swingen op de toppers van vroeger. Heer-lijk!

Luna, de mastermind achter dit feest, vond het hoognodig dat jongeren weer eens de kans kregen om te dansen. Voor je het weet maakt corona namelijk weer haar intrede en zijn de clubs weer dicht. Met name voor jongeren die niet altijd de kans hebben om een feestje te vieren. Daarom zorgde zij voor een complete beleving. Spot alledrie de kikkers in de zaal en maak kans op prijzen. En dompel jezelf onder in Hawaï slingers voor de true tropical experience.

De avond was een succes! Veel jongeren kwamen even kijken naar het festival.


Resultaat: Binnenfestival voor jongeren
Fase: Afgerond