Heb jij ook een goed idee?

Springlevend

De wereld bloeit weer op. Als ode aan het voorjaar organiseerde de jongeren achter Buurtboerderij Nieuweg de groenste tuindag, namelijk: Springlevend!

Springlevend was een feestelijke opening van het eerste vruchtbare pluk seizoen van Buurtboerderij Nieuweg. De lente was volledig op gang gekomen en productie van groenten en fruit bereikt het punt dat de boerderij open kan gaan voor het publiek. Dit moet gedeeld worden met iedereen die hier in geïnteresseerd is! Tijdens Springlevend stond sociaal genieten centraal.

Wat kan je verwachten?

Springlevend vond plaats op 14 mei en bezoekers zijn welkom vanaf 12:00 uur. Lokale bandjes, swingen op old skool vinyl platen, al genietend van heerlijke hapje. Ook kon je meedoen met een persoonlijke rondleiding door zeer kundige harde werkers achter de boerderij. Dit alles op natuurlijk een zonnige lentedag waarbij alle nieuw geplante bomen, struiken en gewassen hun spectaculair nieuw groen trots laten zien. Wow wat was het weer prachtig zeg!

Oh en vergeet niet! De mascottes (ook bewoners van de Nieuweg Buurtboerderij) huppelden natuurlijk ook vrij rond. Deze vier kippen zijn elkaars best friend en staan erom bekend heel erg nieuwsgierig te zijn! Grote kans dat ze ook bij jou hun best deden om je broodkruimels te pikken.


Resultaat: Feestelijk opening lenten en pluktuin Buurtboerderij Nieuweg
Fase: Afgerond