IncensionHeb jij ook een goed idee?

INCENSION #2

Door het gebrek aan toffe feesten in Haarlem is Incension ontstaan.

Incension is afgeleid van het woord ‘incense’ wat iets aansteken ‘’to lit up’’ betekent. Laat dat nou precies hét doel zijn van de jongeren, het “opnieuw” aansteken van de Haarlemse nachtscène.

Op 2 april 2022 was het zover! De tweede editie van Incension werd een feit! In het Patronaat! Het werd georganiseerd door een groep jonge house muziek liefhebbers wiens droom het is om een ​​community rond het genre: ‘tech house’ op te bouwen. Dat klinkt als muziek in de oren.

Op het feest werd er Tech house gemixt met Bass house, het originele gevoel en de goede sfeer waar house muziek vandaan komt hebben we geprobeerd te behouden. Dit samen met een stukje uit de underground Rave scene is wat de unieke stijl van Incension identificeert. 

——————————————–TRANSLATION——————————————–

From the lack of fresh parties in Haarlem Incension was born.

As the word means kindling or setting something on fire, that is exactly what the team’s goal is with the Haarlem night scene.

On the 2th of April 2022 Incension had the second edition in the Patronaat! It was created by young house music enthusiasts whose dream it is to build a community around the genre.

Inspired by the Rave scene mixing tech house with bass house but still keeping the original feeling and the good vibes from where house music came from. This together, with a bit of the underground Rave scene is what’s going to identify the events unique style. 

——————————————–TRANSLATION———————————————

Zie hier de aftermovie! Op de insta van Incension staat de ticketlink voor de nieuwe editie van 4 juni 2022! Zie hier ook de aftermovie van de eerste editie.

De campagne #WeesBrutaal: ‘Een feest van 350 man uitverkopen!’


Resultaat: Tech House feest van 350 man
Fase: Afgerond