Heb jij ook een goed idee?

LEF

Muziek maken op je eigen zolderkamer is één ding, maar ook je muziek optreden als een koning van het podium? Daar heb je bakken met LEF voor nodig!

Gelukkig weet Noah uit eigen ervaring dat genoeg jongeren tussen 16 en 23 jaar wel degelijk het LEF hebben om hun talenten te laten zien voor publiek. Daarom organiseerde hij LEF, een middag- en avondprogramma op 8 mei ’22 vol vernieuwende artiesten die al langer in het vak zitten of juist net om de hoek komen kijken. Vanuit allerlei genres leende zij hun muzikaliteit aan iedereen die dit wilt komen zien. Hun podium? Het Slachthuis van Haarlem!

Je hoeft dus geen doorgewinterde muzikant te zijn om aan LEF mee te doen. Er was geen wedstrijd, er was geen winnaar. En dat is bewust zo gedaan. Het gaat er bij LEF namelijk niet om hoe goed je bent. Het is juist bedoeld om podium ervaring op te doen en jezelf te kunnen laten zien om zo’n mooi pop-podium als het Slachthuis. De sfeer was relaxed en er werd geapplaudisseerd voor ieder optreden. Ook ontving iedere performer een bloemetje als bedankje. Zo liep iedereen die bij LEF is geweest, weg met een gevoel van een winnaar!

Wil jij ook komen spelen als solo act, band, groep om welke samenstelling dan ook? Slide het in een dm naar @lef.haarlem en wie weet shine jij bij een volgende editie van LEF!


Resultaat: Muziek talentenshow waar je LEF voor nodig hebt!
Fase: Afgerond