Heb jij ook een goed idee?

The Story023

De tijd van mainstream televisie lijkt bijna niet meer te bestaan onder de jongeren. Iedereen heeft het over de nieuwste Netflix series of documentaires die op Videoland staan. Deze streamingsdiensten zorgen ervoor dat jongeren wel meer naar films en series kijken. Daardoor krijgen ze ook sneller de wens om zelf een rol te spelen in zo een vette film of serie. In Haarlem Oost en Schalkwijk loopt ook genoeg verborgen talent rond.

The Story023” is bedacht door Sidal die ooit hoopt te shinen op het witte doek. Hij wil acteerlessen verzorgen voor jongeren die net als hem geïnteresseerd zijn in acteren.

Sidal is een creatieve jongen die de hele dag door verschillende scenario’s aan het bedenken is en deze dan opslaat in zijn notities. Hieruit is het idee ontstaan om iets met die verhalen te doen.

Voordat TheStory gefilmd wordt moeten er natuurlijk eerst lessen gevolgd worden. Deze vinden plaats bij Hattrick en worden gegeven door opkomende acteurs die al verschillende acteerervaring hebben opgedaan. Waaronder Ahmed Bouyaghroumi en Yassin Merzaq van de populaire Videoland serie Mocromaffia zullen een les verzorgen.

Deze lessen zijn er ook voor bedoeld om te kijken wie geïnteresseerd is in het acteren en of zij uiteindelijk een rol willen pakken in de short movie. De lessen bestaan uit verschillende modules, zoals de weg naar je eerste rol bijvoorbeeld. Hoe kom je daar? Ook zullen er verschillende scenario’s gespeeld worden om de feeling met het acteren te krijgen. 

Houd de instagram van @Thestory023 in de gaten voor de ontwikkelingen en laatste nieuwtjes.


Resultaat: Acteerlessen voor jongeren uit Haarlem
Fase: Afgerond