Behind The CastleHeb jij ook een goed idee?

Behind The Castle

Behind the Castle is een Techno feest met een DJ contest in 1. Wij willen graag jonge opkomende DJ’s een kans geven om te draaien voor een live publiek. Door de laatste twee jaar veel verplicht binnen te hebben gezeten wordt het nu tijd om de nieuwe generatie DJ’s zoveel mogelijk kansen te geven en te ondersteunen! Wij, als ‘nieuwe generatie DJ’s’ organiseren daarom een DJ contest en een aansluitend feest waarbij de finalisten tegen elkaar strijden voor een publiek.

Techno is nog steeds een opkomend muziekgenre onder de jongere generatie. Ook wij houden zelf ook het meest van dit genre. Vandaar dat dit feest en de DJ Contest zich concentreert op Techno en House. Wij vinden het tof om voor jonge DJ’s uit de omgeving Haarlem een kans te creëren om voor een live publiek op te treden. Dat gaan wij realiseren door middel van deze contest. De finale (tussen twee finalisten) is op een echte feestlocatie waar je als beginnend DJ kan ervaren hoe het is om te draaien voor publiek, super goed kan netwerken en nieuwe mensen met dezelfde passie kan ontmoeten. 

Viggo & Raoul

Wij Viggo (17) en Raoul (19) komen uit de omgeving Haarlem wij hebben zelf een enorme passie voor muziek. Wij beoefen dan ook graag onze passie uit als DJ en muziekproducer. De laatste twee jaar hebben wij als beginnende professionals zelf ervaren hoe het is om geen kansen te hebben en zonder uitzicht af te moeten wachten. Daarom willen we nu ons steentje bijdragen en jonge DJ’s een kans geven. 

Praktisch 

De DJ Contest gaat deels online plaatsvinden door middel van opkomende DJ’s die hun mixtape mogen inzenden. Hieruit gaat een professionele jury van drie personen bepalen welke twee DJ’s door gaan naar de volgende ronde (de finale). Deze twee DJ’s zullen tegen elkaar strijden op 25 juni 2022 in Basecamp, Haarlem. Hier gaat het publiek bepalen wie van twee DJ’s de titel van: ‘Best upcoming Techno DJ in Haarlem’ wint. Ook krijgt de winnaar een prijs. Een masterclass van een bekende DJ, een tegoedbon van een muziekwinkel in Haarlem en natuurlijk een Behind The Castle trofee! Ook mag de winnaar op het eerstvolgende evenement van Behind The Castle draaien!

Zie jullie op 25 juni 2022 om 20.00 in Basecamp Haarlem.

Check de Insta van Behind The Castle voor meer informatie en de ticket link. Bekijk hier ook onze toffe promovideo.


Resultaat: Dj contest en techno feest in Haarlem
Fase: Realisatie