Heb jij ook een goed idee?

Snippr

Steeds meer consumenten, maar ook bedrijven zijn zich bewust van het groeiende probleem van ons plastic afval. Helaas wordt hier op grote schaal bij lange na niet voldoende aan gedaan. Het is schrikbarend dat er maar 9% gerecycled is van al het plastic dat ooit is geproduceerd. De rest beland in onze oceanen of gaat het een oneindig afbreek proces tegemoet in onze waardevolle grond.

Snippr staat voor verandering, door de kringloop vroegtijdig te sluiten. Door bedrijven de kans te bieden hun plastic afval door ons te laten verwerken tot bruikbare producten die zij lange tijd kunnen gebruiken. Met inzamelpunten bij die bedrijven kunnen consumenten hun gebruikte plastic producten afgeven. Van die gebruikte producten maakt Snippr producten naar keuze die weer door de organisatie gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een lokaal restaurant die plantenpotjes laat maken van zelf ingezameld plastic die daadwerkelijk weer ingezet worden om de tafels op te leuken. De eerste twee inzamelpunten zijn al te vinden bij Frankie local coffee en oodles & pinches in Haarlem.

Op dit moment maakt Snippr al eigen producten vanuit een kleine productieplek bij de Stookkamer in Haarlem. Ontzettend leuke en dus compleet gerecyclede bruikbare producten voor thuis. Hou een oogje in het zeil, want grote kans dat je de producten binnenkort al tegenkomt in diverse winkels.

Ook een vrolijke en gerecycled plantenpotje voor thuis? Of gekleurde haakjes om je jas aan op te hangen? Check dan de website en bestel je eigen producten via de webshop!

https://snippr.nl/


Resultaat: Haarlem plastic afval vrij!
Fase: Realisatie