Heb jij ook een goed idee?

Teaming 2022

De tweede editie van Teaming 2022 is een feit. Maar liefst 1500 deelnemers deden van 8 tot en met 12 september mee zelfs door weer en wind. Dit jaar vond het plaats bij Buurtboerderij Nieuweweg vlak bij het Reinaldapark.

Bart en Bilal, de twee organisatoren, hebben met succes een hindernis geplaatst in de Zuiderpolder (Haarlem Oost). Maar liefst 21 obstakels kon je trotseren verdeeld over 2,5 km. Op de doordeweekse dagen waren er voornamelijk scholen aanwezig zoals Haarlem College, Sancta Maria, Vellesan en het Mendel College. En in het weekend waren er vooral individuele inschrijvingen en/of sportteams zoals Kenamju.

Teaming 2022 is dit jaar gebouwd door Urban Sky. Bart en Bilal hebben ook meegeholpen met het bouwen van de obstakels op het terrein. Een zware klus, maar binnen 1,5 stond het parcours.
Grote dank aan alle sponsoren: Stichting Boschuyssen, Zonnige Jeugd, Postcodeloterij Buurtfonds, Ik ben geweldig, Nieuweg en Gemeente Haarlem.

De voorbereidingen voor Teaming 2023 is alweer begonnen. Bekijk de Instagram van Teaming.


Resultaat: 1500 deelnemers
Fase: Afgerond