Good Feeling Fellows PodcastHeb jij ook een goed idee?

The Good Feeling Fellows Podcast

De Good Feeling Fellows Podcast was bedoeld voor jongeren die op social media in aanraking waren gekomen met een haat reactie of iets waar zij zich niet fijn bij voelden. Het idee achter de podcast was dat er tijdens de podcast over allemaal verschillende negatieven onderwerpen werd gepraat. Hierdoor wilden wij bij de jongeren duidelijk maken dat het internet geen uitlaatklep is om haat reacties te plaatsen. 

Doel project

Dit project werd een eenmalig project van 1 dag, het uiteindelijke doel van het project was natuurlijk om de jongeren socialer te maken op de socials. de onderwerpen waar we het over hadden tijdens de podcast zijn:

  • Mental Health
  • Fake News
  • Fear Of Missing Out (FOMO)
  • Woke Culture

Ook wouden we tijdens de podcast gasten gaan uitnodigen die een imput kunnen hebben op het gesprek. Dit kan voor de rest iedereen zijn, de eis die er alleen aan is dat de persoon uiteraard wel sociaal moest zijn. 

Comfort Comics

In de podcast werd ook een strip verwerkt die te maken had met een van de verhalen van de jongeren. Dit werd per strip verhaal ongeveer 1 bladzijde (denk hierbij aan maximaal 5 “strip vlakken”).Op deze manier lieten we zien dat we iets serieus op een gerustellende perspectief konden laten doorvoeren, hiermee hoopten we dat er vermindering in kon werden gebracht.

After movie

Axel had van de podcast een after movie geproduceerd. Als je geïnteresseerd bent om deze te bekijken, klik dan op de after movie knop hier onder.

Thema: social op je socials