Heb jij ook een goed idee?

Guru Garden goes Testtafel!

Zet 10 december maar in je agenda, want dan organiseert Guru Garden het eerste ayurvedische pop-up restaurant van Nederland!

Na de organisatie van de ayurveda kookworkshop in juli 2022, was het vuur aangewakkerd om de oosterse wijsheid te verspreiden op een grotere schaal. Charlotte, Gilles & Jerry dromen er namelijk van om ooit een eigen restaurant te openen waar alleen gerechten te vinden zijn op basis van ayurvedische prinicipes. Denk hierbij aan lokaal, gezond, seizoensgebonden en bewust eten. Voor een gezond lijf en gezonde geest. Een toekomst die toegankelijk moet zijn voor IEDEREEN!

Guru Garden streeft naar duurzaamheid op alle fronten, daarom starten zij met een pop-up restaurant bij Testtafel Amsterdam. Een bijzondere en vooral nieuwe plek waar mooie dingen mogen ontstaan. Alle facetten van een restaurant zijn aanwezig, dus dit is zeker geen restaurantje ‘spelen’. Verwacht een 7-gangen diner met iedere gang een sterk verhaal. Geniet van lange tafels en ga in gesprek met onbekenden – een vast concept van Testtafel waarbij je uit eten gaat met nieuwe vrienden! Je wordt zelf uitgenodigd om lekker een fles wijn te delen met diezelfde potentiële vriendschappen (of zelfs liefdes??).

Het 7-gangen menu kost €25 (excl. drankjes) en is te reserveren via de website van Testtafel. Laat je onderdompelen in oosterse wijsheid en geniet!


Resultaat: Ayurvedisch pop-up restaurant
Fase: Realisatie