Heb jij ook een goed idee?

Gnarly Harlem x Skatepark Haarlem

Vorig jaar ging voor het eerst het indoor skatepark van Haarlem open. Skateboarders uit de omgeving maakten hier maar al te graag gebruik van. Bmx’er en stepjes maakten vooral gebruik van ‘t Landje aan de Zijlweg. Zij waren tot voor kort zelfs niet welkom in het indoor park.

Gnarly Harlem
ziet kracht in een community van alle soorten maten en vormen skaters. Bij de outdoor pop-up skateparks in het Reinaldapark twee jaar op rij waren alle disciplines welkom! Vriendschap overheerste en het werd tijd dat deze kracht ook haar weg zou vinden naar een binnenlocatie.

Zo ontstond het idee om een dag per week de deuren voor bmx’ers te openen en een bmx only pilot sessie te organiseren. Op donderdag 27 oktober gaat Skatepark Haarlem open voor bmx’ers, zodat zij ook ongestoord kunnen genieten van droge wielen!

Het resultaat!
De eerste openingsdag was een test om te kijken of de bmx’en niet te veel schade veroorzaken aan de toestellen, maar gelukkig bleek dit geen probleem te zijn voor het materiaal. Skatepark Haarlem heeft door het succes van deze test ervoor gekozen om een vast wekelijks slot te reserveren voor bmx’ers! Missie geslaagd!

Volg de Instagram voor alle ontwikkeling rondom Gnarly Harlem.


Resultaat: Wekelijkse sessie voor bmx'ers in het indoor skatepark
Fase: Afgerond