Heb jij ook een goed idee?

Electric

De muziekscene in Haarlem is ondergeschikt aan dat van plekken als Amsterdam of Rotterdam. De nacht lijkt een ondergesneeuwd kindje te zijn geworden door de borrelcultuur van de stad. Electric vult het gat aan tussen dag en nacht. Het is voor iedereen die kennis wilt maken met elektronische muziek of daar al affiniteit mee heeft en zich verder wil laten inspireren. Voor de makers en de luisteraars. Electric is een Haarlemse movement!

Thom Holt is een lokale producer die zijn muziekcarrière vol aan het ontdekken is. Maar Haarlem biedt hem niet de inspiratie om zich muzikaal optimaal te ontwikkelen. Dat moest anders, vond Thom!

Om van elektronische muziek het vuur te ontsteken in de stad organiseert Electric een terugkerende fysieke plek waarbij producers, muziekliefhebbers en labels bij elkaar komen. Electric nodigt dj’s en producers uit om te komen vertellen hoe zij hun sets of muziek maken. A deep dive into music!

Bezoekers van Electric raken geïnspireerd van de muziek, gaan in gesprek met elkaar en nieuwe connecties worden gemaakt. Tijdens de masterclasses leren zij alles over mixen, masteren en sound design. En al het overige dat komt kijken bij het produceren van een track. Electric werkt daarbij samen met diverse ervaren artiesten en muziek experts uit de stad. Iedere editie van Electric is uniek. Zo ga je als bezoeker altijd geïnspireerd naar huis.

De eerste editie van Electric vond plaats op 7 april in het Skatepark Haarlem. Benieuwd naar meer events?

Check de Insta van Electric hier!


Resultaat: Een terugkerend event waarbij liefhebbers voor electronische muziek samen komen
Fase: Realisatie