Heb jij ook een goed idee?

TWISTMAX

Studenten aan het NOVA college van Haarlem hadden deze Kerst als doel om jongeren met elkaar te verbinden. Na een lange brainstorm kwamen we tot een geweldig idee. Twistmax was geboren! 

Twistmax was een Kerstdiner maar dan anders. Geen saaie taferelen waarbij we aan tafel moeten met onze schoonfamilie. Geen kalkoen en ook geen tiramisu. Bij Twistmax maakten we pizza! En niet zomaar pizza, maar de pizza’s die nog nooit iemand eerder heeft gemaakt. 

De organisatie zorgt voor aparte ingrediënten en vroeg alle bezoekers om lekker creatief te worden. Doe bijvoorbeeld spruitjes op je pizza, of maak er een toetje van. En dat op blauw, groen en rood pizza deeg! De mogelijkheden waren bij Twistmax eindeloos.

Het moest een middag / avond zijn om niet meer te vergeten. Lekker met muziek, gezellige mensen en goede vibes. Potje Fifa op groot scherm. Borrelhapjes en lekkere drankjes waren aanwezig.

Twistmax vond plaats op 20 december bij STAD Haarlem oost en er zijn zo’n 20 jongeren langs geweest om heerlijke (soms ook niet zo lekker uitziende) pizza te maken.

Eet smakelijk!


Resultaat: Kerst diner met een twist
Fase: Afgerond