Heb jij ook een goed idee?

Warm Winter Welcoming

Wat?

Maandag 16 januari 2023 hebben Asia, Valentina en Sabrina een avond georganiseerd waar vrijwilligers hun naasten en mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk hebben uitgenodigd om samen te komen. Zij hebben hen bedankt voor hun harde werk en mensen geïnspireerd om zelf ook vrijwilligerswerk te gaan doen. 

Waarom?

Vanuit hun eigen ervaring als vrijwilligers, leek het hun fijn om wat terug te kunnen geven aan al deze harde werkers die vaak voor niks aan het werk gaan voor anderen. Zij hebben zelf ervaren dat hun vrijwilligerswerk niet altijd gewaardeerd/gezien wordt.
Daarnaast was deze avond een plek waar vrijwilligers samen konden komen en waar mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk zich konden laten informeren.

Wie?

Deze avond was voor alle Haarlemmers die uit de Leidsebuurt komen, vrijwilligers zijn of geïnteresseerd zijn in dit werk en/of mensen die andere mensen willen ontmoeten.

Wanneer?

Warm Winter Welcoming vond plaats op Maandag 16 januari 2023 in het Badhuis in Haarlem.


Resultaat: -
Fase: Afgerond