Heb jij ook een goed idee?

Warm Winter Welcoming

Wat?

Maandag 16 januari hebben Asia, Valentina en Sabrina een avond georganiseerd waar vrijwilligers, hun naasten en mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk hebben uitgenodigd om samen te komen. Wij hebben hen bedankt voor hun harde werk en mensen geïnspireerd om zelf ook dit werk op te pakken. 

In samenwerking met STAD organiseren wij een avond met warme dranken, zoete snacks en verschillende entertainment shows.

Waarom?

Vanuit onze eigen ervaring als vrijwilligers, lijkt het ons fijn om wat terug te kunnen geven aan al deze harde werkers die vaak voor niks aan het werk gaan voor andere. Wij voelen ons namelijk niet altijd gewaardeerd binnen ons vrijwilligerswerk en daarom willen wij wat teruggeven. Deze avond zal een plek zijn voor mensen om elkaar te leren kennen, meer te leren over vrijwilligerswerk en om wat warmte te brengen in deze koude dagen.

Wie?

Alle Haarlemmers die uit de Leidsebuurt komen, vrijwilligers zijn, geïnteresseerd zijn in dit werk en/of mensen die andere mensen willen ontmoeten, zijn welkom om van dit evenement te genieten.

Wanneer?

Maandag 16 januari 2023 zal Warm Winter Welcoming plaatsvinden in het Badhuis in Haarlem. Meld je nu aan via deze link: https://forms.gle/zv9ML1aQK5LVDaZN7

Thema: Vrijwilligers
Resultaat: -
Fase: Afgerond