Heb jij ook een goed idee?

FIFA X Zaalvoetbal

FIFA X Zaalvoetbal is voor jongeren boven de 16 jaar, om met elkaar sportief bezig te zijn. De koude winterdagen houden bovendien veel jongeren thuis op de bank. Hiermee willen wij hiermee de kerstvakantie inleiden met sport en spelletjes.

Motivatie

Wij houden allemaal van voetballen en gamen, daarom past dit evenement perfect bij ons. Door FIFA X Zaalvoetbal te organiseren proberen wij ervoor te zorgen dat jongeren niet op straat blijven. Maar gezellig komen sporten en gamen. Ook omdat jongeren weinig van dit soort dingen hebben kunnen doen in de corona tijd.

Voetbal = Life

Ten eerste gaan wij ervoor zorgen dat iedereen een gezellige middag gaat hebben, door een mooie ruimte te creëren in de kantine waar we alle playstations neerzetten. Door de afwisseling te houden met het gamen en zaalvoetballen, zorgen  we dat ze fanatiek meedoen en er met elkaar een gezellige middag van maken. Na elk potje zaalvoetballen krijgen de teams de tijd om naar de kantine te lopen en hun FIFA potje te spelen. Ook na elk potje FIFA kunnen ze weer naar de zaal lopen om te voetballen

Data

Het evenement vindt zich plaats in de Kennemer sportcenter in Haarlem-Noord op zaterdag 24 december. Wij huren daar twee sportzalen inclusief de kantine. Start om 13:00 en zijn klaar om 16:00.