Heb jij ook een goed idee?

G.O.A.T.

G.O.A.T. staat voor Greatest Of All Time. Jongeren krijgen via het project G.O.A.T. het gevoel dat zij de Greatest Of All Time zijn. Dit geeft rust en zelfvertrouwen voor de jongeren. Dit gevoel geven we ze door jongeren het gevoel te geven dat ze yogaën tussen G.O.A.T.S. Hiermee bedoelen we niet topsporters zoals Lionel Messi of Michael Jordan, maar echte geiten.

Jongeren komen hierdoor op een speciale manier in aanraking met yoga. Yoga is een mooie manier om rust te brengen in je hoofd en in je lichaam. Wanneer jongeren hiermee in aanraking komen is het een goede opstap om hiermee zelf verder te gaan. Tijdens het  yogaën krijgen ze door middel van koptelefoons het gevoel dat ze tussen de geiten staan. De les vindt plaats in de natuur, en uit de koptelefoons komt een rustgevend muziekje met dierengeluiden (waaronder het geluid wat geiten maken).

Om het G.O.A.T. gevoel bij jongeren te versterken gaan we na de yogales kort in gesprek over hun passies en interesses. Waar blinken de jongeren in uit en waar zouden ze verder nog veel mee willen doen.

Terwijl de jongeren bezig zijn met de yogales worden ze omringt door natuur en dierengeluiden. Het is een beginnersles, wat voor veel plezier zorgt. De natuurlijk is al leuk, maar de jongeren worden ook onderworpen aan iets wat ze nooit eerder hebben gedaan. Dit zorgt voor plezier bij de jongeren. Na de les gaan de jongeren een half uur in gesprek over hun passie. Dit geeft jongeren de mogelijkheid om na te denken over hoe ze zelf de G.O.A.T. kunnen worden.

G.O.A.T vindt op zondag 26 maart om 14:00 plaats in het Houtpark in Haarlem. Het duurt maximaal 1,5 uur.

Aanmelden kan door een appje te sturen naar 0620222179


Fase: Uitvoeringsfase