Heb jij ook een goed idee?

Muziekhuis: Plug & Play

Ben jij een jonge artiest die meer live-ervaring wil opdoen? Of ben je gewoon een muziekliefhebber die op zoek is naar een goedkoop avondje uit? Dan is Muziekhuis: Plug & Play het perfecte evenement voor jou! Kom en geniet van een gezellige avond vol verschillende muziekstijlen en ontdek nieuwe artiesten. Iedereen is welkom! 

Dit was een mooie opening van het Muziekhuis: Plug & Play. Dit evenement is geweest en was een groot succes. Veel verschillende (opkomende) artiesten hebben opgetreden. En het beste van alles? De entree was gratis! Dus neem de volgende editie je vrienden mee en geniet van goedkope drankjes terwijl je nieuwe artiesten ontdekt.  

Muziekhuis: Plug & Play is ontstaan om jonge artiesten een kans te geven hun talent te tonen. In Haarlem Noord is er voor jongeren niet iets vergelijkbaars. Plug & Play biedt dan ook een nieuwe culturele ervaring voor mensen die live muziek waarderen. Mensen komen met elkaar in verbinding in een gezellige en huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Ons evenement had deze keer een huiselijke en gezellige sfeer met een vintage vibe uit de jaren 70. Het is de perfecte plek om nieuwe artiesten te ontdekken en vrienden te maken!

Muziekhuis Plug & Play is gestart door een groep vrienden die een bandjesavond in Haarlem Noord miste. Vanuit die behoefte hebben wij dit project gestart en hebben we het Muziekhuis Haarlem opgericht. Met ons hart voor muziek willen we jonge artiesten een uniek podium bieden en mensen met elkaar in verbinding brengen. 


Resultaat: Een super vet evenement waarbij opkomende artiesten konden optreden.
Fase: Afgerond