Heb jij ook een goed idee?

Muziekhuis: Plug & Play

Ben jij een jonge artiest die meer live-ervaring wil opdoen? Of ben je gewoon een muziekliefhebber die op zoek is naar een goedkoop avondje uit? Dan is Muziekhuis: Plug & Play het perfecte evenement voor jou! Kom en geniet van een gezellige avond vol verschillende muziekstijlen en ontdek nieuwe artiesten. Iedereen is welkom! 

Muziekhuis: Plug & Play is een laagdrempelige en gezellige avond waarin een aantal upcoming artiesten komen spelen, omdat alle artiesten kort spelen heeft deze avond heel veel verschillende muziekstijlen. En het beste van alles? De entree is gratis! Dus breng je vrienden mee en geniet van goedkope drankjes terwijl je nieuwe artiesten ontdekt.  

Muziekhuis: Plug & Play is ontstaan om jonge artiesten een kans te geven hun talent te tonen. In Haarlem Noord is er voor jongeren niet iets vergelijkbaars. Plug & Play biedt dan ook een nieuwe culturele ervaring voor mensen die live muziek waarderen. Mensen komen met elkaar in verbinding in een gezellige en huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Wil jij optreden? Meld je dan aan via dit formulier.

Ons evenement heeft een huiselijke en gezellige sfeer met een vintage vibe uit de jaren 70. Het is de perfecte plek om nieuwe artiesten te ontdekken en vrienden te maken. Daarnaast kan je mooie herinneren mee naar huis nemen doormiddel van onze stijlvolle photobooth! Dus kom en geniet van een laagdrempelige en gezellige avond uit bij Muziekhuis Plug & Play! 

Muziekhuis Plug & Play is gestart door een groep vrienden die een bandjesavond in Haarlem Noord miste. Vanuit die behoefte hebben wij dit project gestart en hebben we het Muziekhuis Haarlem opgericht. Met ons hart voor muziek willen we jonge artiesten een uniek podium bieden en mensen met elkaar in verbinding brengen. 

Plug & Play vindt plaats op 1 April 2023 op de van Egmondstraat 7 in Haarlem. De deuren gaan open om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur.