Heb jij ook een goed idee?

(E)quality

De geboorte van Nederland is dit jaar precies 450 jaar geleden, daarom heeft Iris 15 foto’s gemaakt van ondernemende vrouwen. In de afgelopen 450 jaar hebben vrouwen zich weten te ontwikkelen op gebieden als vrijheid, verdraagzaamheid, verbondenheid en verscheidenheid. Jammer genoeg gebeurt het nog steeds dat vrouwen ongelijk worden behandeld. De afgelopen 450 jaar hebben vrouwen (maar ook mannen) gestreden voor gelijkheid. (E)quality heeft de groei van vrouwen in beeld gebracht door hen vast te leggen, door middel van foto’s en interviews. Zo heeft (E)quality laten zien hoe vrouwen in Nederland zich positief ontwikkelen tot leidinggevende/ondernemende functies.

Iris heeft in totaal 15 vrouwen geïnterviewd. Daarnaast heeft Josephine Steenaert hen gefotografeerd. Deze foto’s met interviews zullen binnenkort te zien zijn in het Haarlems Dagblad. Hierdoor is er een groot bereik en kunnen de verhalen van deze ondernemers door vele Haarlemsers gelezen worden. Iris hoopt dat andere vrouwen hierdoor geïnspireerd worden om zichzelf ook te willen ontwikkelen door middel van een eigen onderneming.

Thema: 450jaarnl
Resultaat: -
Fase: Realisatiefase