Heb jij ook een goed idee?

TIJDSREIZIGERS

Voor dit project vragen we alle jongeren uit Haarlem om terug te denken aan hun jeugd. Terug te denken aan alle leuke maar misschien ook wel minder leuke herinneringen. Wat is hun echt bijgebleven van vroeger en waarom? Met dit project hebben wij jongeren aan het denken gezet over hun jeugd en zijn ze naar de toekomst gaan kijken voor wat er nog komen gaat.

Wij; Wesse, Iris en Suus hebben het project Tijdreizigers georganiseerd. Tijdens deze dag zijn jongeren bij elkaar gekomen om samen een tijdcapsule de toekomst in te schieten. Er is een kunstwerk gemaakt waar kleine spulletje in gestopt zijn die symbolisch staan voor iets belangrijks wat er is gebeurd in hun leven. Rondom dit kunstwerk zijn A4 papiertjes begraven met daarin bloemzaadjes. Deze staan voor de groei in hun leven. Hierop hebben de jongeren iets geschreven waar zij in de toekomst aan willen werken of in willen groeien.

Met Tijdreizigers terug hebben gekeken op hun verleden, hoe zij ontwikkeld zijn sinds dien en hoe ze willen blijven groeien.
Tijdreizigers vond plaats op 4 juni bij ons op kantoor. Het was een gezellige dag waar jongeren hun bloemzaadjes hebben geplant voor de toekomst!

Thema: Fix The Gap
Resultaat: -
Fase: Afgerond