Heb jij ook een goed idee?

Springlevend 2023

Op 18 mei stond Buurtboerderij Nieuweweg in Haarlem oost volledig in het teken van de opening van het nieuwe pluk seizoen. Net als het jaar ervoor werd de start van de eerste oogst feestelijk gevierd.

Naast lokale bandjes maakte het programma dit jaar ruimte voor andere performances. Zo werd de dag gestart met yoga waarbij de nieuwsgierige kippen wel erg dichtbij kwamen om polshoogte te nemen. Maar ook een dans optreden door dansgroep Haarlem kleurde de dag met kunst en cultuur. Super vet!

Buurtboerderij Nieuweweg is ontstaan als inititief van jonge ondernemende stadsboeren. Sluit een abonnement af voor het hele seizoen en pluk zelf (letterlijk) biologisch geteelde groenten en fruit. Of maak zelf de handen vies op een van de vrijwilligersdagen. Daarnaast organiseert de boerderij een heleboel ontmoetingsdagen waar ze zeker niet vies zijn van een toffe jam sessie.

Meer informatie over Buurtboerderij Nieuweweg:

https://www.buurtboerderijnieuweweg.nl/

https://www.instagram.com/buurtboerderijnieuweweg/


Resultaat: Lente opening Buurtboerderij Nieuweweg
Fase: Afgerond