Heb jij ook een goed idee?

STADdragers

STADdragers, was het project tijdens Stadmakers waar jij zelf een STAD shirt kon ontwerpen en deze showen tijdens de modeshow. In Haarlem vinden jaarlijks veel verschillende projecten en evenementen plaats. Deze worden mede door jongeren georganiseerd die wij bij STAD begeleiden. Wij willen jongeren inspireren om zelf ook een vet project op te zetten door STAD te promoten tijdens STADdragers. Wij denken namelijk dat Haarlem nog meer leuke projecten kan gebruiken die door en voor jongeren is georganiseerd. 

Tijdens Stadmakers op 24 juni hebben Wesse, Iris en Suus een leuk plekje inrichten bij het Skatepark. Hier konden jongeren hun eigen t-shirt ontwerpen met het STAD logo erop, om daarna dit tijdens een modeshow te showen. Hierbij kon je je gang gaan, niks was te gek! Dit versier hebben zij gebruikt om het gesprek aan te gaan met de jongeren over de projecten en evenementen die in Haarlem plaatsvinden.
Toen de shirts waren gemaakt kon de modeshow gelopen worden. In het pashokje vonden de bezoekers nog andere kledingstukken om de mooiste outfit van Haarlem te creëren. Wesse, Iris en Suus gingen zelf aan de slag als juryleden en hebben winnaars uitgekozen die naar huis gingen met een origineel STAD vissershoedje!

Het was een leuke dag bij Stadmakers! Er zijn een aantal kinderen en jongeren langs geweest om hun shirts te ontwerpen. Foto’s volgen nog!

Thema: STAD op de kaart