Heb jij ook een goed idee?

NO LIMITS

Welkom bij No Limits! Hier draait alles om jongvolwassenen met een lichte handicap die op zoek zijn naar een geweldige tijd. Vanaf 18 jaar ben je meer dan welkom om deel uit te maken van onze bruisende gemeenschap.

Terwijl er voor mensen met een verstandelijke beperking al veel activiteiten zijn, geldt dit helaas niet voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of andere lichte handicaps. Ik ben Pien, en ik wil graag verandering brengen in deze situatie. Te vaak belanden jongeren met een lichte handicap tussen wal en schip. Maar daar komt nu verandering in!

No Limits is een uniek evenement dat volledig is opgezet voor en door mensen met een beperking. Het is onze missie om de juiste doelgroep aan te spreken door het evenement volledig te laten organiseren door mensen met een beperking. Ikzelf, Pien van de Rest, zie handicaps als iets positiefs en unieks in plaats van iets raars of negatiefs. Dit vormt het fundament van No Limits. Hoewel ik zelf te maken heb met een hersenbeschadiging en daardoor wat energie- en concentratieproblemen heb, heb ik geleerd om altijd het positieve in situaties te zien. Daarom wordt No Limits het eerste inclusieve en toegankelijke evenement voor mensen met en zonder beperking.

Stel je eens voor: No Limits is dé relaxplek waar je volledig jezelf kunt zijn. Dankzij onze gelijkvloerse locaties is No Limits voor iedereen toegankelijk. Inclusiviteit staat bij ons voorop. En in de toekomst willen we nog meer activiteiten organiseren. Denk aan lezingen, uitgaansavonden, speeddates en workshops. We zijn een samenwerking aangegaan met Aloha Haarlem om ervoor te zorgen dat alles toegankelijk en met een open mind wordt geregeld.

De allereerste editie van No Limits vond plaats op 8 juli tijdens onze Park Party. Het was een relaxte middag in het park waar iedereen met of zonder beperking elkaar kon ontmoeten , lekker konden kletsen en leuke spelletjes kon spelen. Dit alles onder het genot van een verfrissend drankje in het zonnetje.

De park Party was goed bezocht en er zijn op het einde genoeg contactgegevens uitgewisseld voor nieuwe samenwerkingen rondom No Limits. Ze gaan de koppen bij elkaar steken om tot een goede tweede editie van No Limits te komen. Zonder de sponsors (Capido, AH De Vos en Reclamedeal voor de stickers) was het nooit zo’n groot succes geworden.

Stay tuned en volg de socials voor informatie over komende evenementen.


Resultaat: Serie van evenementen
Fase: uitgevoerd