Heb jij ook een goed idee?

Sully Invites

Het evenement

Sully Invites wil elk jaar bands en artiesten introduceren aan het brede publiek. Elk jaar staat in het teken van een ander genre. Hiermee nodigt Conner Bottelier van The Bear is Named Sully verschillende obscure en opkomende artiesten en bands uit. Deze worden geïntroduceerd aan het bredere publiek in de vorm van een avondvullend programma. Een avond gevuld met muziek en een vibe in de vorm van een warme knuffel.

Na corona is de Haarlemse muziekscene langzaam aan het helen. Alleen is er nog niet genoeg voor de obscure genres en de alternatieve gemeenschap. Sully Invites wil beginnende artiesten en obscure genres presenteren aan het bredere publiek. Het programma is voor de mensen die meer buiten hun comfortzone willen treden qua genres en die graag muziek door nieuwe artiesten willen checken. Voor (alternatieve) jongeren is dit evenement een vertrouwde ruimte om van muziek te genieten. Sully Invites wil een safe space creëren voor de outcasts van de muziekscene.

The Bear is Named Sully

Deze editie heeft Conner Bottelier (artiestennaam The Bear is Named Sully) samen met andere artiesten gewerkt om deze avond voor elkaar te krijgen in het skatepark in Haarlem. Een avondvullend programma met: Nonsha, Berber, The Bear Is Named Sully, 32elephants, Benchwarmers en Sol Power.

Een avond waar de verdrietigheid en het-outcast-zijn gevierd werd. Sully Invites voelt als een warme knuffel voor de bezoeker. Dit is niet alleen belangrijk voor de bezoeker, maar ook voor de opkomende artiesten die op het podium staan.

Sully Invites vond plaats op 12 augustus bij het skatepark in Haarlem.


Resultaat: Een prachtige avond waar het outcast zijn werd gevierd.
Fase: afgerond