Heb jij ook een goed idee?

HOUT and seek

Bijna iedereen heeft het weleens gespeeld, binnen of buiten, in het donker of met licht, verstoppertje kan eigenlijk overal wel! Het is het perfecte spel om met een groepje te spelen. Hoe oud je ook bent, wanneer je verstoppertje speelt voelt iedereen zich weer even jong. Tijdens HOUT and seek ging een groep jongeren boven de 16 de Hout in om verstoppertje te spelen. Hiermee werden de jongeren gestimuleerd om buiten te zijn, te bewegen en plezier te ervaren met een groep mensen. 

HOUT and Seek was een avond vol chaos, spanning en winnaars. De verstoppers kregen de taak om zich binnen de aangewezen grenzen in de Hout te verstoppen. De verstopten konden het spel winnen door niet alleen niet gevonden te worden, maar ook een aantal checkpoints langs te gaan om stempels te ontvangen. Het doel van het spel was om ongezien met alle stempels weer bij het beginpunt aan te komen en deze in te leveren. Alleen de deelnemers die dit het snelste doen wonnen. Voor de zoekers was het natuurlijk net als vanouds de taak om iedereen voordat de tijd om was, te vinden.

Waar en wanneer

Vrijdag 7 juli vond HOUT and seek plaats. Het startpunt was op de parkeerplaats ParkBee Dreefzicht. Daar verzamelden we om 19:30 om de spelregels zullen toelichten. Om 21:00 was de prijsuitreiking.


Resultaat: -
Fase: Afgerond