Heb jij ook een goed idee?

Padel toernooi Zandvoort

Padel Toernooi Zandvoort is hét toernooi voor jongeren uit Zandvoort om samen te komen voor hun gezamenlijke interesse; Padel! Deze jongeren spreken normaal af via groepschats of ze bellen elkaar. Wij hebben een toernooi voor deze groep georganiseerd waar ze dus een hele middag plezier van kunnen hebben. In Zandvoort zijn geen faciliteiten om te kunnen padellen, met dit evenement zorgen wij ervoor dat ze keer op keer gezamenlijk op dezelfde dag kunnen padellen.

Wat is Padel?

Padel is een sport die al sinds de jaren 70 gespeeld wordt in Spanje,  tegenwoordig is het zelfs de tweede nationale sport in Spanje achter voetbal. Momenteel is Padel een erg opkomende sport in Nederland. Wat padellen leuk maakt is dat je met weinig talent de sport snel onder de knie krijgt, maar wat je tot een betere speler maakt in padellen is het vermogen om jezelf goed te positioneren en vooruit te denken.

Wij vinden padellen super leuk en spelen dit daarom ook wekelijks naast dat we met z’n allen ook voetballen. Veel jongeren in Zandvoort willen graag padellen helaas zijn er geen padelbanen in zandvoort, daarom moeten we vaak uitwijken naar elders bijvoorbeeld reinaldapark in Haarlem of bij de Tetterodehal in overveen. De afstand naar Overveen of Haarlem is niet al te ver maar weerhoudt sommige van hen wel om vaker samen te komen. zeker voor de jongeren die geen rijbewijs en of auto hebben.  Wij willen met dit project aandacht krijgen dat padellen in Zandvoort leeft en graag gespeeld wordt. Hopelijk krijgt Zandvoort dan ook snel zijn eigen padelbaan.

Waar & wanneer? 

WePadel Reinaldapark Haarlem. Zondag 16 juli vanaf 11:00 tot 15:00. Daarna was de borrel in het pannenkoekenhuis