Heb jij ook een goed idee?

Karma Garden

Een aryuvedisch centrum. Waar plant based gerechten, yoga en alles dat verbinding heeft met een gezonde levensstijl. Dat is de grote droom van deze broer en zus (Jerry & Kim) uit Haarlem. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar de eerste stappen zijn gezet!

Met hun pop-up restaurant ‘Karma Garden’ zette Jerry & Kim de eerste stap naar een duurzaam bestaan. Een heerlijk en volledig vegan diner konden mensen de princes van Ayurveda leren kennen. Principes zoals Duurzaamheid en Gezond zag je heel sterk terug in alle gerechten die ze op tafel wisten te zetten bij De Sering in Amsterdam – een creatieve ruimte waar nieuwe concepten worden gezegevierd.

Verwacht veel meer van dit soort diners en help deze jongeren hun droom te verwezelijken door ook te komen eten! Benieuwd naar de volgende pop-up? Check de Instagram.


Resultaat: Ayurvedisch pop-up restaurant
Fase: Afgerond