Heb jij ook een goed idee?

Teaming 2023

De derde editie van Teaming 2023 heeft plaatsgevonden. In 2022 deden maar liefst 1500 deelnemers en dit jaar waren dat er 1600! Het vond dit jaar wederom plaats bij de Buurtboerderij Nieuweweg, vlak bij het Reinaldapark.

TEAMING​ is een ​obstacle run​ waarin je elkaar onderweg helpt met het trotseren van de hindernissen. Gedurende de obstakel run heb je constant elkaars hulp nodig. De een heeft wat meer support nodig in aanmoedigingen, de ander heeft wat meer support nodig tijdens het ondergaan van de obstakels.

Iedereen kon zich opgeven voor deze​ obstacle run​. Het liefst gaven veel bedrijven zich op omdat ze het belang van fitte werknemers hoog hadden zitten, maar ook scholen die even de druk van de scholieren wilden verminderen en juist iets luchtigs wilden doen met hun klas waren meer dan welkom. Dus van bedrijven die vonden dat hun werknemers gezonder en vitaler konden worden tot aan (middelbare) schoolkinderen in Haarlem.

Teaming 2023 werd dit jaar gebouwd door Urban Sky. Grote dank aan alle sponsoren: STAD, Stichting Boschuyssen, Zonnige Jeugd, J.C Ruigrok, Ik ben geweldig, Nieuweweg en Gemeente Haarlem.

Teaming 2023 is al geweest. Bekijk de Instagram van Teaming