Heb jij ook een goed idee?

Teaming 2023

De derde editie van Teaming 2023 is een feit. in 2022 deden maar liefst 1500 deelnemers mee zelfs door weer en wind. Dit jaar vind het wederom plaats bij Buurtboerderij Nieuweweg vlak bij het Reinaldapark.

TEAMING​ is een ​obstacle run​ waarin je elkaar onderweg helpt met het trotseren van de hindernissen. Gedurende de obstakel run heb je constant elkaars hulp nodig. De een heeft wat meer support nodig in aanmoedigingen, de ander heeft wat meer support nodig tijdens het ondergaan van de obstakels.

Iedereen kan zich opgegeven voor deze ​obstacle run​. Het liefste geven zich veel bedrijven op omdat je daarmee het belang van fitte werknemers hoog heb zitten, maar ook scholieren die even de schooldruk niet willen voelen en juist iets luchtigs willen doen met hun klas zijn ook meer dan welkom. Dus van bedrijven die vinden dat hun werknemers

gezonder en vitaler kunnen zijn/worden tot aan (middelbare-)schoolkinderen in Haarlem.
Teaming 2023 wordt dit jaar gebouwd door Urban Sky.
Grote dank aan alle sponsoren: Stichting Boschuyssen, Zonnige Jeugd, J.C Ruigrok, Ik ben geweldig, Nieuweweg en Gemeente Haarlem.

De voorbereidingen voor Teaming 2023 zijn alweer begonnen. Bekijk de Instagram van Teaming

Meld je aan via de website!