Heb jij ook een goed idee?

COLORS OF HOPE

9 oktober, een dag waar creativiteit, sport en een goede sfeer bij elkaar kwamen. Waar nieuwkomers de kans kregen om zich op wellicht een nieuwe creatieve en sportieve manier konden uiten.

COLORS OF HOPE was een gezellige dag waar creativiteit werd gestimuleerd door middel van graffiti en skateboarden. COLORS OF HOPE richtte zich op mensen die nieuw zijn in Nederland. Door jonge nieuwkomers de kans te bieden om graffiti te spuiten en te (leren) skateboarden, konden zij deze middag ontspannen en eventuele afleiding hebben van hun huidige situatie.

Bij indoor Skatepark Haarlem kwamen mensen samen om de COLORS OF HOPE graffiti workshop en skateboardles te volgen die gegeven werden door de stagiaires van Haarlem oost. Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat de nieuwkomers zich creatief konden uiten en actief bezig konden zijn met sport. De graffiti workshop vond buiten plaats. De kunstwerken zijn op doeken gespoten en terwijl deze aan het drogen waren werd er binnen skateboardles gegeven. Aan het einde kon iedereen zijn eigen doek meenemen en ergens een plekje geven. Hiermee konden zij eventueel hun kamers in het AZC of andere woonlocatie opfleuren.

COLORS OF HOPE was een leuke dag waar verschillende nieuwkomers bij elkaar kwamen en creatief en sportief bezig konden zijn. Het vond plaats bij het Skatepark in Haarlem. Samen de verbinding aangaan, was het motto van de dag!

Thema: Nieuw in Holland
Fase: Uitgevoerd