Heb jij ook een goed idee?

SKEER Skateboards presents: SKEERFEST

Sinds de komst van het indoor Skatepark Haarlem heeft de Haarlemse skatescene overduidelijk een boost gekregen. Een ontmoetingsplek, niet alleen voor skateboarders, maar ook voor BMX’ers uit de omgeving. Het is de hoogste tijd precies die community te vieren en Haarlem voor eens en altijd ook landelijk op de kaart te zetten als inspirerende plek voor urban sports. 

Een skate community vieren doe je niet met plakjes leverworst en een kringgesprek. Integendeel, SKEERFEST (in samenwerking met SKEER Skateboards, SPH, STAD & CLUB3) was alles behalve dat. Een best trick contest, highest ollies / jumps, Game of SKATE, mini-ramp jam etc. alle vormen van competitie passeerde de revue. Toeschouwers gingen gek op de pompende beats uit de speakers en de host schreeuwde alle enthousiastelingen bij elkaar. Vette tricks op ieder niveau werden gevierd.

SKEERFEST vond plaats op 19 augustus 2023 Mooi weer maakt ruimte om het buitengedeelte van SPH in te zetten als chill area – met barbecue, muziek & lounge area. En dj’s, in samenwerking met CLUB3, namen de danszaal over voor een sicke D&B club avond.

Gemist? Check de aftermovie om het toch mee te beleven.


Resultaat: Een skateboard festival met club avond
Fase: Afgerond