Heb jij ook een goed idee?

Plug & Play

Volg @muziekhuis023 op instagram, en kijk op de website https://muziekhuis023.nl/.

Ben jij een jonge artiest die meer live-ervaring wil opdoen? Of ben je gewoon een muziekliefhebber die op zoek is naar een goedkoop avondje uit? Dan is Muziekhuis: Plug & Play het perfecte evenement voor jou! Tijdens Plug en Play kan je genieten van een gezellige avond vol verschillende muziekstijlen en ontdek nieuwe artiesten. Iedereen is welkom! 

Na een succesvolle editie op 1 april 2023 heeft er nog een editie plaatsgevonden! Een aantal verschillende (opkomende) artiesten hebben optreden voor een live publiek! En het beste van alles? De entree was gratis! Tijdens deze avond hebben 7 bandjes opgetreden, waaronder de bands Relatief en De Autoriteit.

Muziekhuis: Plug & Play is ontstaan om jonge artiesten een kans te geven hun talent te tonen. In Haarlem Noord is er voor jongeren niet iets vergelijkbaars. Plug & Play biedt dan ook een nieuwe culturele ervaring voor mensen die live muziek waarderen. Mensen komen met elkaar in verbinding in een gezellige en huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Ons evenement heeft een huiselijke en gezellige sfeer met een vintage vibe uit de jaren 70. Het is de perfecte plek om nieuwe artiesten te ontdekken en vrienden te maken! 

Muziekhuis Plug & Play is gestart door een groep vrienden die een bandjesavond in Haarlem Noord miste. Vanuit die behoefte hebben wij dit project gestart en hebben we het Muziekhuis Haarlem opgericht. Met ons hart voor muziek willen we jonge artiesten een uniek podium bieden en mensen met elkaar in verbinding brengen. 

Volg @muziekhuis023 op instagram, en kijk op de website https://muziekhuis023.nl/.


Resultaat: Een succesvolle bandjesavond
Fase: Afgerond