Heb jij ook een goed idee?

TMT Collective

Beginnende techno artiesten hebben behoefte aan een plek voor hun muziek. Een (online)community waarin ze met anderen kunnen sparren over hun creaties. De focus van TMT Collective ligt op het maken van een community van veelbelovende techno-artiesten en muziekliefhebbers. We streven naar een platform dat voldoet aan de behoeften van artiesten binnen de techno-muziekindustrie. Dit doen wij door de groei en ontwikkeling van nieuw talent voorop te zetten. Daarnaast staan wij voor eerlijkheid en transparantie, bij releases staan eerlijke afspraken over de royalty’s centraal.

TMT Collective fungeert als lanceerplatform voor opkomende artiesten. We bieden hen een plek waarin hun werk ontdekt kan worden. We vergemakkelijken het releaseproces, inclusief distributie op platforms zoals Spotify en SoundCloud. Bovendien organiseren we collecties waarin verschillende artiesten met hun productie op hetzelfde album staan. 

Het doel van TMT Collective ligt bij het creëren van een eerlijke en transparante ruimte voor artiesten. We geloven in de groei van talenten door ze de kans te geven om ontdekt te worden. Daarbij bevorderen we een cultuur van artiesten waarin netwerken centraal staat. Talenten kunnen elkaar bij TMT Collective ontdekken, en samenwerkingen met elkaar aangaan. Met behulp van onze online community streven we ernaar om artiesten ondersteuning en constructieve feedback te bieden om elkaar te helpen groeien.

Bij TMT Collective worden artiesten aangemoedigd om te experimenteren, samen te werken en om hun carrière verder te ontwikkelen. TMT Collective wordt beschikbaar op platforms zoals Spotify, SoundCloud, Instagram, WhatsApp en Discord. 

Om artiesten verder te helpen gaan we in de toekomst ook aan de slag met het organiseren van evenementen. Blijf op de hoogte van TMT Collective via Instagram op @tmt.collective!

Op vrijdag 8 maart 2024 was de eerste various artist uitgekomen! Check ze in de link hieronder:

Spotify

Soundcloud


Resultaat: Eerste knetterharde VA album
Fase: afgerond