Heb jij ook een goed idee?

IDK WTF I’M DOING PARTY

IDK WTF I’M DOING is voor alle jongeren die het ook even niet meer weten! Deze generatie wordt gekenmerkt door keuzestress, prestatiedruk en overload aan prikkels. Om deze heisa te ontvluchten en op een positieve manier samen te komen is THE IDK WTF I’M DOING PARTY in het leven geroepen. Een feest om de nacht te vieren en de alledaagse zorgen even te vergeten.

Het creatieve genie achter deze party is Jonathan; hij is filmmaker en fulltime levensgenieter. Met zijn speelse films onderzoekt hij diverse thema’s van de wereld van de jongvolwassenen. DE zin van het leven heeft hij nog niet gevonden, maar wellicht is het zo simpel als zin geven aan het leven. ‘Happiness is only real when shared’.

IDK WTF I’M DOING is een georganiseerd gekkenhuis. Het is HET feestje met de meest talentloze line-up ooit samengesteld: DJ-duo’s zonder talent. Maar DJ-duo’s die wel heel graag eens willen draaien. Waarom? Omdat dat gewoon fcking leuk is!

Hij wil daarom een feest organiseren waar het thema en de inrichting van de locatie ieder uur verandert. Zo vliegen de planten en takken je om de oren tijdens het JUNGLE thema en verschijnt er uit het niks een discobal tijdens DISCO. Samenwerken is een must! Samen tovert het publiek ieder uur de ruimte om tot een nieuwe wereld. De line up? Dat ben jij! DJ’s zonder talent of ambitie.

Heb je geen tot nauwelijks ervaring op het gebied van draaien? Schrijf je snel in met je partner in crime via: idkwtfparty@gmail.com (je grimmige en/of vunzige DJ-DUO naam is verplicht).

Waar en wanneer

Het feestje vindt plaats op 2 maart in het STAD kantoor van Haarlem Centrum tijdens de week van de Haarlemse nacht. Hier wil je bij zijn!