Heb jij ook een goed idee?

IDK WTF I’M DOING PARTY

IDK WTF I’M DOING (editie #1) is gehouden op 2 maart in het STAD kantoor van Haarlem Centrum tijdens de week van de Haarlemse nacht. Het was voor alle jongeren die het ook even niet meer weten! Deze generatie wordt gekenmerkt door keuzestress, prestatiedruk en een overload aan prikkels. Om deze heisa te ontvluchten en op een positieve manier samen te komen is THE IDK WTF I’M DOING PARTY in het leven geroepen. Een feest om de nacht te vieren en de alledaagse zorgen even te vergeten.

Het creatieve genie achter deze party is Jonathan; hij is filmmaker en fulltime levensgenieter. Met zijn speelse films onderzoekt hij diverse thema’s van de wereld van de jongvolwassenen. DE zin van het leven heeft hij nog niet gevonden, maar wellicht is het zo simpel als zin geven aan het leven. ‘Happiness is only real when shared’.

IDK WTF I’M DOING was een georganiseerd gekkenhuis. Het feestje bestond uit de meest talentloze line-up ooit samengesteld: DJ-duo’s zonder talent. Maar DJ-duo’s die wel heel graag eens wilden draaien. Waarom? Omdat dat gewoon fcking leuk is!

Hij heeft daarom een feest georganiseerd waar het thema en de inrichting van de locatie ieder uur veranderde. Zo vlogen de planten en takken je om de oren tijdens het JUNGLE thema en verscheen er uit het niks een discobal tijdens DISCO. Samenwerken was een must! De line up? DJ’s zonder talent of ambitie.

Het enthousiasme en de hype was real! Dus editie 2 komt er sowieso aan! Zien we je daar?

Waar en wanneer

Editie 1 van IDK WTF I’M DOING vond plaats op 2 maart in het STAD kantoor van Haarlem Centrum tijdens de week van de Haarlemse nacht!