Heb jij ook een goed idee?

No Limits X Bieb X Nachtwacht

No Limits Flower Power Silent Disco in de bibliotheek van Haarlem tijdens de Week van de Nacht. 

Op 2 maart, een swingende avond,  brachten we de 70’s disco tot leven in de bibliotheek van Haarlem tijdens de No Limits Flower Power Silent Disco.

Gekleed in kleurrijke outfits dansten gasten door de gangpaden op de beats van de jaren 60 en 70, terwijl de discoballen de ruimte verlichtten. De inclusieve sfeer maakte het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan het feest. Denk hierbij aan een prikkelarme ruimte, de mogelijkheid om het volume aan te passen op de silent disco koptelefoons en doordat alles makkelijk toegankelijk was met bijvoorbeeld een rolstoel.

Pien van de Rest (oprichter No-Limits) is super trots op het creëren van een plek waar jongvolwassenen met een lichte handicap zich volledig geaccepteerd voelden. Met dank aan onze sponsors en alle aanwezigen voor het maken van deze avond vol vriendschap, muziek en plezier.

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen door ons te volgen op social media. (@no_limitshaarlem) Kom en maak deel uit van de No Limits gemeenschap waar liefde, diversiteit en vriendschap centraal staan.