Heb jij ook een goed idee?

RADIO RUIS

Maak je klaar voor een nieuw hoofdstuk in de Haarlemse muziekscene, want Radio Ruis staat op het punt om de lucht te vullen met een nieuwe golf van geluiden. Onder leiding van een bevlogen groep creatievelingen, belooft Radio Ruis een platform te vormen voor alle klanken die onze stad en (daarbuiten) te bieden heeft.

De lancering van Radio Ruis begon mooi, want op vrijdag om 4 uur ’s middags nodigenden we iedereen uit om mee te doen aan ons eerste evenement bij de Boiler Room in Patronaat. De beloofde line-up deed het ruis op de radar verdwijnen en liet iedereen dansen tot in de late middag uurtjes.

Maar dit was slechts het begin. Na deze aftrap bij Boiler Room zullen we onze geluiden verplaatsen naar verschillende locaties in de stad, op zoek naar waar Radio Ruis zich het beste thuis voelt. Onze missie is duidelijk: het bouwen van een gemeenschap die draait om gedeelde passie voor muziek en creativiteit.

Dus, stay tuned en volg onze Instagram, nodig je vrienden uit voor de volgende live sessie en sluit je aan bij ons voor de onvergetelijke start van Radio Ruis. Samen gaan we op zoek naar ons eigen stukje muzikale paradijs in Haarlem.

Voor meer informatie, volg ons op social media: https://www.instagram.com/radio.ruis?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==