Heb jij ook een goed idee?

TRUTFEST

Creatieve vrouwen (of mensen die zich zo identificeerden) waren er genoeg in Haarlem. Alleen waren ze volgens velen nog niet echt zichtbaar in de Haarlemse nachtcultuur. Ze verstopten zich achter de ramen van tattooshops, stoffige zolderkamertjes, anti-kraak ateliers, rave kelders en kledingrekken. Daarom bundelde Fela Walvisch (kunstenares en illustrator) de krachten met deze creatieve breinen en werd er een plek vrijgemaakt in de STAD Bunker om een podium aan dit lokale talent te geven.

Binnen deze Pop-up editie van STAD BUNKER X TRUTFEST stond je versteld van hoe divers en speels deze groepering van creatieve trutten binnen Haarlem nu eigenlijk was. Ze omarmden de uiting van alle vormen, maten en stemmen en vulden daarmee ook hun programmering in. Zo kon je een portret laten maken van je tieten, tattoos laten zetten, merchandise scoren tijdens de night market van lokale makers en je laten omringen door verschillende mooie kunstwerken en chille deuntjes.

Was je erbij? Op 8 maart, van 20.00 uur tot 23.00 uur, in STAD BUNKER? Het was een groot succes!


Resultaat: Expo/muziek/tietportaitjes/tattoo's
Fase: Afgerond