Heb jij ook een goed idee?

Feminine Fucking Paradise

In het kader van Internationale Vrouwendag presenteerde Patronaat met trots “Feminine Fucking Paradise”, een gedurfde expo gecureerd door Keukentafelkunst. Gedurende deze maand waren de muren van de bovenzaal van Club 3 getransformeerd tot een oase van vrouwelijke kracht, expressie en creativiteit.

Bezoekers konden wandelen door de expositie en werden meegenomen door de diverse kunstwerken, waarbij sculpturen, grafisch werk, schilderijen en interactieve installaties samen een krachtige boodschap vormden. De expo werd niet alleen gezien als een viering van vrouwelijke kunst, maar ook als een uitnodiging om taboes te doorbreken en belangrijke gesprekken te voeren.

De groep visionaire vrouwen van Keukentafelkunst had zich ten doel gesteld om ruimte te creëren voor vrouwelijke makers en thema’s die vaak werden genegeerd. Met “Feminine Fucking Paradise” lieten ze zien dat kunst een krachtig instrument is voor verandering en emancipatie.

Tijdens de avonden veranderde Patronaat in een viering van vrouwelijk talent, met een indrukwekkende line-up van vrouwelijke muziek artiesten en kunstenaars die het podium in Patronaat betraden.

Deze inspirerende expo bleek een groot succes te zijn. “Feminine Fucking Paradise” blijft een volle maand staan, waardoor bezoekers voldoende tijd hebben om terug te komen en opnieuw te genieten van deze viering van vrouwelijke creativiteit.

De expo wordt tentoongesteld bij Club 3 in de bovenzaal, je kan het nog voor een maand lang bezichtigen. 


Resultaat: Expositie / platform
Fase: Afgerond