Heb jij ook een goed idee?

Hawk

Steeds meer jongeren vinden het leuk om te draaien, maar doorbreken in deze wereld is lastig. Veel clubs hebben al vaste DJ’s, je moet de juiste mensen kennen om ergens aan de slag te kunnen. Om het heft in eigen handen te nemen is Hawk ontstaan. Hawk was een feest waar beginnende DJ’s konden optreden voor een live publiek. Hierdoor doen ze ervaring op, en kunnen ze tegelijk ook een vette promovideo schieten die ze kunnen gebruiken om ergens anders aan de slag te kunnen.

De DJ’s bij Hawk waren jonge jongeren die al een tijdje de droom hebben om te draaien voor een publiek. Ze hebben liefde voor housemuziek en zijn erg getalenteerd. Het einddoel van deze DJ’s: om te draaien bij de grootste feesten van de wereld. Iedereen moet ergens beginnen, en bij Hawk kregen deze DJ’s de kans om verder te stromen. 

Wij zijn Wietse, Dyon, Aswin en Lex. Vier scholieren die zich bezighouden met evenementen. Zelf zijn we fan van housemuziek en sommige van ons zijn ook DJ. Hawk is opgezet om jongeren te helpen, en voor ons om meer ervaring op te doen in de evenementenwereld. Wij willen dat alle jongeren kunnen

Hawk was een gratis evenement voor de jongeren van Haarlem. De avond stond in het teken van goede (house) muziek, gezelligheid en een lekker drankje. De locatie was een rauwe plek waar het publiek helemaal los kan gaan. De DJ’s spelen op professionele apparatuur, zodat ze het echte werk moesten laten zien. Dit is een uitdaging, maar is wel goed voor de groei van de DJ’s.

De eerste editie van Hawk heeft plaatsgevonden op goede vrijdag vanaf 19:00 tot 00:00 in het skatecafé, dit was een vette locatie waar genoeg ruimte was voor het publiek.


Resultaat: een vette houseparty
Fase: afgerond