Heb jij ook een goed idee?

Team Up

Op 5 april organiseerden drie enthousiaste jongens een Team Up bij een BSO in Hoofddorp! Het doel? Verbinding creëren en pesten en buitensluiting tegengaan, allemaal tijdens het doen van leuke buiten en binnen spellen.

Ze begonnen de dag met een supergrappige voorstelronde, waarbij iedereen zich op zijn eigen unieke manier kon laten zien. Daarna gingen ze over op het echte werk: een programma bomvol te gekke opdrachten om de klas bij elkaar te brengen en een dag vol plezier te beleven. 

Of ze nou in teams werkten of allemaal samen, ze wilden dat alle kids straalden en een gevoel van samenhorigheid kregen. Ze hebben hard gewerkt om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin pesten geen schijn van kans had. En natuurlijk, om de spanning erin te houden, hadden ze een te gek prijsje voor het winnende team! 

Na afloop hebben ze allemaal nog even lekker nagepraat voordat elk kind met een blij gevoel weer terug naar huis vertrok.


Resultaat: workshop dag
Fase: Afgerond